Restorāns

Drukāt
Banner 1050x80

Orac Decor karnīzes, līstes, grīdlīstes, 3D paneļi, interjera dizaina salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
Karnīze, karnīzes, griesti, griestu karnīze, griestu, sienu karnīze griestu karnīzes, griestu līste, sienu līste, durvis, durvju stenderu apdare, durvju līste, griestu apdare, sienu apdare, apdare, tapetes, flīzes, apgaismojums, apgaismojuma karnīze, apgaismojuma karnīzes, gaismas karnīze, gaismas karnīzes, slēptais apgaismojums, LED

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Trenažieru zāle ✓ Peldbaseins ✓ Airēšanas bāze ✓ 2 tenisa laukumi ✓ Sporta laukumi ✓ Āra basketbola laukumi ✓ Āra volejbola laukums ✓ Futbola laukums ar mākslīgo un dabīgo segumu Daudzfunkcionālais sporta un veselības komplekss:

"Olimpiskais centrs "Limbaži"" ir sporta centrs, kas atrodas Limbažos un kas apsaimnieko sporta bāzes: airēšanas bāzi ar airēšanas distanci, Lielezera ielā 33, sporta halli, 3000m2, Parka ielā 36, stadionu (2 tenisa laukumi, āra basketbola laukumi, āra volejbola laukums, futbola laukumi ar mākslīgo un dabīgo segumu) Sporta ielā 3. 2018. gada 1. septembrī durvis vēra jaunais Limbažu peldbaseins Jaunatnes ielā 4 A, kur apmeklētājiem pieejama arī trenažieru zāle. "Olimpiskais centrs "Limbaži"" organizē dažādu sporta veidu čempionātus, dažādus sporta pasākumus, organizē sporta spēles, augstas klases sasniegumu sportu, sniedz ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumus.

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

Kuivižu enkurs, SIA, Ēdnīca

Pērnavas 31, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Par ēdnīcu "Kuivižu enkurs":

Ēdnīcā "Kuivižu enkurs" - vadoties pēc devīzes "Labs cilvēks ir paēdis cilvēks", par ļoti demokrātiskām cenām tiek piedāvātas sātīgas un gardas pusdienas pēc labākajām mājas virtuves receptēm.

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Ēdnīca

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Ēdnīcas, picērijas, bistro

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Kuivižu enkurs, SIA

Baznīcas 4, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Ēdināšanas uzņēmumi

Kaucminde, SIA, Veļas mazgātava

Pils 11, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Veļas, kreklu, uzvalku, drēbju, segu mazgāšana, gludināšana Tukumā.

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!

Ozolkalna kulinārija, SIA

Ozolkalns, "Lazdukalna klubs" , Beļavas pagasts, Gulbenes nov., LV-4410
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Ozolkalna kulinārija" piedāvā kulinārijas izstrādājumus plašā sortimentā. Produkciju ir iespēja iegādāties veikalos dažādās Latvijas pilsētas, kā arī pēc pasūtījuma.

Produkciju ir iespēja iegādāties:

Madonā:

✓ Saules ielā 4 (blakus Drogas veikalam), ✓ Veikalā „Maize” Cēsvaines ielā 8, ✓ Kafejnīcā „Junge” Rūpniecības 49, ✓ „Sēlis” Rīgas 2.

Cesvainē:

✓ „Libe” Biksēre Lejieši Sarkaņu pag., ✓ Pie Velgas Kļavu 1, Dzelzavā, ✓ Veikals „Ozoli” Ozolu 2, Liezeres pag.

Alūksnes novadā:

✓ veikalos „Brenči” (Malienā), ✓ „Upeskalni” (Mālupē), ✓ „Anneke” (Annā), ✓ „Dzintars” (Jaunlaicenē), ✓ „Kalese” (Pededzē), ✓ „Ķerubs” (Zeltiņos), ✓ „Bermudi” Vidzemes 76.

Balvi:

✓ „Pie Ieviņas” Brīvības 20 un Brīvības 26 Tilžā, ✓ „Pie Ieviņas” Kārsavas 12 Baltinava, ✓ T/C „Vanagi” Gaujas 21A.

Jaunpiebalgā:

✓ Piebalga veikalā „Vecpiebalgā”.

Gulbenes nov.:

✓ „Pie Kļavām” Lizumā, ✓ „Gauja” Lejasciemā, ✓ „Viesturi” Stāmerienā, ✓ „Ozolnieki” Kalnienā, Avoti 93 Beļavā, ✓ „Uguntiņa” Akmensdruvās, ✓ „Pie Kļavām” Jaungulbenē, ✓ „Zīle” Ozolu iela 3B Gulbenē.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Sushi Boom, restorāns

Klaipēdas 62, Liepāja, LV-3416
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Majorenhoff, restorāns

Jomas 42, Jūrmala, LV-2015
Restorāns , kafejnīca, picērija, lietišķas pusdienas, romantiska tikšanās, Eiropas virtuve, gardēžiem,
Patiešām plašais restorānu un ātrās ēdināšanas restorānu saraksts palīdzēs katram atrast piemērotāko ikdienas maltītes vai īpašo notikumu atzīmēšanas vietu. Pieejami dažādu tautu ēdieni, lietišķs līdz grezns interjers. Ir restorāni, kuros baudīt pazīstamu pavāru gatavotus izsmalcinātus ēdienus. Tāpat pieejamas biovirtuves un mājas ēdienu virtuves. Tiek piedāvāti arī izbraukuma ēdināšanas pakalpojumi, banketa galdu klāšana un ēdieni līdzņemšanai.