Restorāns

Drukāt
Banner 1050x80

Aveņi, ZS, Krogs

Derpeles 1, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Kafejnīcas, bāri, restorāni

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga LV-1050
Apraksts:

B Bārs Restorāns atrodas Vecrīgā, Doma baznīcas pakājē. Šī ir vieta, kur apvienots labs un kvalitatīvs restorāns un mūsdienīgs kokteiļu bārs ar plašu vīna karti. Ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti vietējie Latvijas produkti. Ļoti iecienītas ir biznesa pusdienas un laimīgā kokteiļu stunda darba dienās. Profesionāli bārmeņi piedāvā kokteiļu pagatavošanas meistarklases un balzama degustācijas. Draudzīga un nepiespiesta atmosfēra šeit mijas ar kvalitāti un ieturētu stilu.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

B.A.Wood, koka produkti

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apraksts:

Izgatavojam dažāda veida interjera priekšmetus, suvenīrus, balvas, dekorācijas, prezentreklāmas priekšmetus, korporatīvās dāvanas un citus koka izstrādājumus.

Piedāvājam CNC frēzēšanu un lāzergravēšanu. Iespējams izgatavot arī koka produktus pēc jūsu vēlmēm.

BEIKER, SIA

Pāvila Rozīša 10, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Ēdināšanas uzņēmumi

BEST FOOD COMPANY, SIA

Pulkveža Brieža 2, Rīga LV-1010
Ēdināšanas uzņēmumi

BHS.lv, internetveikals

Vagonu 23, Rīga, LV-1009
BHS, baltichorecasolutions, bāri, restorāni, viesnīcas, kafejnīcas, ēdnīcas, bāru aprīkojums, viesnīcu aprīkojums, kafejnīcu aprīkojums, ēdnīcu aprīkojums, virtuves aprīkojums, mēbeles, bāru iekārtas, virtuves iekārtas, bāri, produkti restorāniem, produkti viesnīcām, ēdnīcām, kafija, tēja, sīrupi, kafijas uzkodas, kafijas automāti,

BT Pluss, SIA

A.Dombrovska 82, Rīga, LV-1015

BUBERTS, SIA

Dzirnavu 15-10, Rīga LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

Bagāta pica, SIA

Rīgas 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Ēdnīcas, picērijas, bistro

Baiļi, SIA

"Baiļi" , Kauguru pagasts, Valmieras nov., LV-4224
Patiešām plašais restorānu un ātrās ēdināšanas restorānu saraksts palīdzēs katram atrast piemērotāko ikdienas maltītes vai īpašo notikumu atzīmēšanas vietu. Pieejami dažādu tautu ēdieni, lietišķs līdz grezns interjers. Ir restorāni, kuros baudīt pazīstamu pavāru gatavotus izsmalcinātus ēdienus. Tāpat pieejamas biovirtuves un mājas ēdienu virtuves. Tiek piedāvāti arī izbraukuma ēdināšanas pakalpojumi, banketa galdu klāšana un ēdieni līdzņemšanai.